Ohjeita ratsastajalle ja vierailijoille

Tallialueella on omat toimintatavat, joissa otetaan huomioon eläinten hyvinvointi.

Ohjeita ratsastajille ja vierailijoille
Toimimme Nallikarin Lomakylän yhteydessä. Talli ja tarha sijaitsevat vastaanoton ja Nallikari Bakery ja Bistron vieressä oikealla puolella. Saavu tunnille viisi minuuttia ennen tunnin alkua. Vanhemmat voivat odotella Nallikari Bakery & Bistrossa, josta löytyy myös Wc.

Ponitouhutuntien sisältöön kuuluu tunnista riippuen ratsastuksen lisäksi myös hoitaminen sekä varustaminen ohjatusti monipuolisten hevosmiestaitojen kartuttamiseksi. Ryhmätunneille lapset jäävät ilman vanhempia.

Varaukset ja peruutukset
Varaukset ovat sitovia, mutta peruutustapauksessa tunti tulee perua TEKSTIVIESTILLÄ viimeistään vuorokautta ennen tunnin alkua puh. 0400 237 761, muussa tapauksessa joudumme perimään tunnin hinnan. Äkillisistä sairastapauksista sovitaan tapauskohtaisesti. Tällöin voi sopia korvaustunnille osallistumisesta (huomaa että korvaustunnin sisältö suunnitellaan kaikille osallistujille sopivaksi).

Valmistautuminen
Pukeudu säänmukaisiin joustaviin, mukaviin housuihin ja kenkiin, joissa ei ole litteä pohja. Voit lainata kypärää tallilta. Ratsastajalla tulee olla oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Maksut
Varatut tunnit tulee maksaa etukäteen tai tallilla käteisellä tai pankkikortilla. Tuo kuitti maksusta mukanasi. Maksutiedot saat varausvahvistuksen yhteydessä. Vakioryhmäläiset maksavat tuntinsa sopimuksen mukaan.

Annathan poneille rauhaa niiden vapaa-ajalla
Kunnioitathan ponien vapaa-aikaa niiden ollessa karsinassa / ulkotarhassa antamalla niiden olla rauhassa. Ponien kanssa puuhastellaan vain ohjatusti ja oman ponitouhutuokion voit varata varauslomakkeella.

Vieraileminen tallipihalla
Otamme mielellämme vastaan sekä yksittäisiä vierailijoita, että ryhmiä. Varaa vierailua varten aika varauslomakkeella. Olemme vastuussa eläinten turvallisuudesta, joten emme valitettavasti voi ottaa vastaan yllätysvieraita.

Eläinten lepo ja syöttäminen
Ethän häiritse hevosia ja poneja, kun ne viettävät ansaittua vapaa-aikaa karsinassa ja tarhassa ulkona. Vältä juoksemista ja huutamista tallissa. Tallin asukeilla on tarkat ruokavaliot, josta poikkeaminen saattaa aiheuttaa vakavan sairastumisen. Siksi ponien ruokkiminen on kielletty!