PonitouhutLasten ponitouhut shetlanninponeilla, ratsastus- ja ajotunnit sekä hoito

Nallikarin Lomakylän yhteydessä toimiva Eijan Ponitouhut tarjoaa lapsille monipuolista touhua ponien kanssa. Hyväntuulinen puuhastelu shetlanninponien parissa näiden hyvinvoinnista huolehtien sekä yhteiset seikkailut ajaen ja ratsastaen lähiympäristössä luovat ikimuistoisia onnistumisen kokemuksia, jotka vahvistavat myös lapsen itsetuntemusta ja kykyä toimia ryhmässä ponihoitotaitojen lisäksi.

Nouse satulaan - ponitouhuja pikkuponien valloittavassa seurassa
Pois on liikenteen melu ja kaupungin kiire. Ponitouhuissa tutustutamme lapsia pikkuponien valloittavaan maailmaan, meillä poneja saa hoitaa ja paijata. Jokainen lapsi otetaan vastaan yksilönä ja tärkessä roolissa on kohtaaminen ja luontoyhteyden vahvistaminen.

Eijan Ponitouhuissa pääset tutustumaan ponien valloittavaan maailmaan. Meillä on kuusi ponia, joilla pääset ratsastamaan, kärryttelemään ja touhuilemaan kaikenlaista muutakin mukavaa mm. ponien uittaminen, hoitaminen, taluttaminen, agility, maastakäsittely. Meillä on rento tunnelma ja hyvä ilmapiiri sekä rauhalliset, kiltit, lempeät ja luotettavat ponit. Shetlannin ponien painoraja on 40kg (Nella 45 kg, Reetu 50kg) Kärryttely käy kaikille. Kaikilla ratsukoilla on mukana taluttajat.

Eijan Ponitouhut sopii vasta-alkajille sekä pitempään harrastaneille. Meillä pyörii Ponitouhut, Ponikerhot, OmaPoni -päivät, yksityistunnit sekä leirit. Järjestämme myös ponisynttäreitä sekä meidät voi tilata mukaan erilaisiin tapahtumiin.