Ponit ja Aasi


Mimmi

Mad Madame Mim
S.27.7.2005 I.Golda Apache e.Ruskealan Popcorn

Ihastuttava shetlanninponitamma, Mimmi on joka paikan poni, siltä luonnistuu mm. agility, kärryttely ja estehommat. Mimmistä löytyy hoitaessa myös perinteisen shetlanninponin pirteet, eli välillä se osaa olla myös hyvinkin oikukas tapaus.

Bella

Anjalan Giabella
S. 24.5.2004 i.Ulverscroft Walter GBR e. Royal Isabella

Suloinen shetlanninponitamma Bella on kaikkien poniharrastajien suosikki, jonka mielestä namit ja rapsutukset on parasta maailmassa. Bellan vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti hyppääminen ja hiihto/pulkkaratsastus, eikä metsäseikkailut tai kärryjen vetäminenkään hullumpaa ole! Luonteeltaan Bella on kiltti ja ratsastaessa turvallinen. Bella on oman arvonsa tunteva poni, eikä kissat, koirat ja Elmeri-aasikaan saisi lähestyä hänen laistaan prinsessaa.

Kunkku

Cookie
S.19.4.2007 i. Smedens Remington e. Östertorps Gasell

Kunkku on kaikkien rakastama haliponi. Kunkku on hoidettaessa super kiltti ja nauttii siitä, kun pääsee hoidettavaksi ja paijattavaksi. Kunkun lempipuuhaa on ehdottomasti syöminen, mutta siinä sivussa menee mainiosti myös muutkin hommat kuten; metsäretket (varsinkin jos saa napsia matkalta jotain herkullista syötävää), rekihommat, agility, kärryttely, virpominen (Eihän sitä tiedä jos sieltä joskus sattuisi tulemaan jotain namia kunkun kaltaiselle herkkusuulle) sekä tietenkin pellolla rällättely kavereiden kanssa on niiin siistiä.

Valle

Valiante
S. 7.5.2005 I. Almnäs Ulex SWE E. Valentina

Valle on ponitouhujen luottoponi, joka on monessa mukana mm. erilaisissa tapahtumissa ja vanhainkoti vierailuilla. Valle on rauhallisuutensa ja ystävällisyytensä vuoksi monen pikkulapsen ja aikuisen suosikki. Kärry -ja rekiponina Valle toimii kuin ajatus, eikä vähästä hätkähdä.

Reetu

Revier Gold
S.30.5.2012 i. Reitlands Rheingold e. Mandy

Reetu on meidän pieni kultakimpale, joka toimii kaikessa mihin sen kanssa vaan viitsii ryhtyä. Ratsastaessa Reetu on nöyrä ja yritteliäs lasten ja pienten aikuisten poni. Sen kanssa luonnistuu hiihtoratsastus, pulkkaratsastus, estehyppelöt, koulukiemurat, maastoilu niin varusteilla kun ilman. Ratsukko on käynytkin muutamat koulu -ja estekisat tälle vuodelle ja ensi vuonna olisi tarkoitus jatkaa kisailua.

Isommat ponit Reetu, Pontso ja Frappe ovat Turkan Ratsurinteellä ja ovat siellä mukana heidän tunneillaan. Roosa -poni ja Elmeri -aasi ovat hyvässä hoidossa Ylikiimingissä.

NELLA

Uutelan Farinella

- shetlanninponi tamma - syntynyt 29.5.2011 - säkä110cm - Nella on innokas ja kiltti poni. Nellan lempipuuhaa on maastoilu ja huomion keskipisteenä oleminen.

Elmeri -aasi


Elmeri aasi on erittäin ystävällinen ja tykkää olla ihmisten kanssa. Elmeri on mukana ratsastustunneilla ja kärryttelyssä.

Isommat ponit Reetu, Pontso ja Frappe ovat Turkan Ratsurinteellä ja ovat siellä mukana heidän tunneillaan. Roosa -poni ja Elmeri -aasi ovat hyvässä hoidossa Ylikiimingissä.